Blog Image

Monster Pup™är snygg streetbåge i medium storlek. Lätt och stark O Matter® i bågarna gör att solglasögonen sitter skönt på huvudet. Stöttåliga linser i Plutonite® levererar en perfekt bild av verkligheten utan brytning.

Kommer med skyddande påse. Fodral ingår ej.

Grey Lens:
En neutral lins som ger perfekt färgåtergivning i vanligt dagsljus.
Ljusgenomsläpp: 18%
Protection Index: 2

Samtliga Oakleys linser ger 100% skydd mot skadlig UVA-, UVB- och UVC-strålning.

De här solglasögonen har jag använt senaste 2 månaderna och jag är ruskigt nöjd med dom. Är ganska kritisk till solglasögon men de här vill man bara ha på sig hela tiden. Dom sitter bra och optiken är överlägsen allt annat. Att dom ”ser” coola ut är förståss också ett stort plus. Passar kanon när man cyklar, är på sjön, fjällen osv. Till löpning kan de upplevas ”lite lite” klumpiga men det går helt klart. Priset är heller inte farligt för glasögon av denna superkvalité. Igår körde jag ett MTB pass på kvällen och även då var det skön sikt i glasögonen. Tycker konturer och dyl syns mkt bra i dessa glas.

Betyg (1-10) 9+