STHLM

Kv. Löpträning A1 50 min + bålstyrka 10 min. Lugnt pass med Maria. Körde på elljusbanan i Ursvik. Körde statisk styrka efteråt.

Form (1-10) 3

Var hos en idrottsläkare med foten idag. Skulle testa med Voltaren i 14 dgr. Blev det inte bättre så tyckte han att kortison var ett bra allternativ, dock högst en injektion. Låt ganska bra resonerat tycker jag. Fick ganska bra förtroende för denna läkare, vilket jag anser vara viktigt.

Senare på dagen var jag o M i storsthlm o gick på armemuseum.
Det var ganska intressant må jag säga. Kände igen mkt saker från min egen tid i lumpen. Värmetröja 90 måste va det bästa av det bästa från militärens kläder. Den håller hög klass än tycker jag. Annars är det mest skitmaterial i kronans kläder. Lyckades tom hitta mig själv i en bok om Värmlands regemente. (I2). En liten sparv med en stor ryggsäck va vad jag såg. Kul!

Annars var det mycket hemskt man kunde skåda på museet. Tex. Nazismen, denna tragiska antiideologi som fortfarande finns. Tycker faktiskt jag har sett detta på senare tid i Värmland också men juden är numera utbytt mot vargen.

Ikväll har Maria gjort scoones så vi har vräkt oss ordentligt. Med mkt grahamsmjöl så blir man mätt och nöjd.