Fm. Lätt, lätt jogg. 30min. Kroppen var konstig idag så jag joggade runt lite lätt bara.

Form (1-10) ingen

Em. Löpning A1 1.10h. Rätt slö på detta passet. Ingen spänst liksom i kroppen. Konstigt, tror jag kan ha något virus eller något som gör så att det känns så här. Något som ligger och lurar. Kändes iaf bättre än imorse, vilket va tur.

Form (1-10) 1

Annars så var jag på dopkalas i Gunnarskogs kyrka idag. Anders o Therese döpte sin lilla Amanda. Så himla söt unge. Hon skrek ingenting fast prästen svammlade bra länge. Prästen is still going strong. Imponerande, tyckte han var gammal när jag konfrimerades för typ 15 år sen redan. Hör dåligt gör han forfarande så allt är sig likt. Konsumkungen Ivan fällde en tår. Var nästan 100 personer på dopet, så det blev fullt församlingshem på kaffet efteråt. Jäklar va kakor, bullar och tårtor. MMMMM!!

Jag, MålvaktsHasse och Hasses syrra Helena passade dessutom på att utforska ungdomslokalen som ligger i källaren av församlingshemmet. Där höll vi till en gång i tiden, va inte mkt som hade ändrat sig på 15 år. En platt tv hade tillkommit. Pingisrummet var sig likt. Krukans kinesfattning på pingisracketen fanns liksom kvar i väggarna på något konstigt vis. Tuffa kortspelsgrabbarna satt nästan kvar runt det runda bordet…