Arvika – Oslo tor.

Igår drog jag och svartablixten till Holmstrand i Nittedal. Sen tog vi tåget in till Oslo centrum. Martin hade fixat lite nya skor åt mig på sitt jobb, Löplabbet Oslo. Bla ett par Nike Katana Cage och ett par Ds-racer. Riktigt läckra dojjor. Sen blev det en Zoom Elite och en Mizuno terrängsko också. Allt för 1500 Nok. Lägg därtill en hundring för ytterligare ett par terrängskor så har jag gjort några bra köp sista tiden. Sen hade vi tänkt att springa lite men det blev lite sent för mig. Oslobesöket drog ut på tiden för oss och jag ville gärna hem till min älskling som hade lagat tacopaj åt mig. Så jag hoppade in i min snabba supermaskin och körde sicksack bland tröga norskar hem till Svedala. Pajjen va kanongod. Som efterrätt hade Maria bakat rulltårta, jag som fullkomligen älskar rulltårta. Speciellt Marias hembakade. Mumsimumsimums!! Smällde nästan hela pajen och hela rulltårtan på en halvtimme framför Tv´n.

Jäklar va uteliggare jag och Martin såg i Oslo. Helt otroligt, ett av världens rikaste länder och där så sitter det massor med människor och tigger pengar. Tragiskt och fruktansvärt. Känns hemskt.