Veckan som varit har inte varit den mest fulltecknande i träningsdagboken men jag har hämtat mig fint efter dryga 45 kilometers löpning mitt i natten vilket känns bra. Knät är bättre vilket är viktigt. Dock har jag inte sovit ikapp ännu. Jobbade fredag till 02.00. Var på Tiki med chifen, mer personal än besökare. Mathias o Helena var med. Käkade på The roof först. Natten (inatt) till lördagen var jag, Chrille o Kenta hos Holmstrand i Norge. Blev ganska sent för vissa – 02.00 var jag o Chrille hemma efter en biltur ner till byn (Oslo), när resten av högen var hemma vet jag inte riktigt men tippar efter 04.00!

Annars började dagen med besök i ”byn” och ett mkt inspirerande och givande samtal med legendariska Grete Waitz. Fick många riktigt bra tips. Hon var otroligt trevlig och verkade uppskatta att prata om träning med en svensk. För er som inte vet vilka meriter hon har kan jag räkna upp några. 9 ggr vinnare av New York Marathon. 1 VM-guld Marathon. 1 OS-silver Marathon. EM-brons på 1500 meter. Världsrekord på Marathon och 3000 meter. 8:31 på 3000 är respekt. Inte många killar i Sverige som gör det idag. 30:59 på 10000 meter. 2:24 på Marathon vilket klart hade räckt till SM-guld på Marathon 2007 (i herrklassen). Nu är ju banan i STHLM tuffare än den hon satte personbästa på men vilken otrolig idrottare. Verkligen hur imponerande som helst. 1991 blev hon korad till världens bästa kvinnliga löpare. Grete har mottagit Norska sportjournalisternas statyett 4 gånger, vilket är flest av alla.

På lördagskvällen var vi hos en fd. Norsk juniormästare i spjutkastning och festade. Norskarna som var där gjorde allt för att vi svenskar skulle trivas och spelade massor med svensk musik. Det var trevligt, det var ett gäng med sköna lirare. Oslo ger jag dock inte mkt för i övrigt. Fruktansvärt mkt konstigt folk..

Träning i helgen

Lör. kort löp och sty vader. Några kortare drag med spurt. Alltid hetts när Holmstrand är med 😉 . Han kan inte hålla sig. He he, men det är kul.

Sön. Spänstträning med Chrille på Gallbergets vägen. Totalt 1.10h . Chrille var het och körde fort så han vrickade en fot, hoppas det inte var någon större fara.