Blog ImageBorejoggen Torsby

Hade vissa förhoppningar om att göra ett bättre lopp än i Karlstad men dessa planer grusades ganska snabbt då jag kände att kroppen inte svarade alls. Benen orkade inte jobba så jag blev flåsig ens. Utan jag fick springa runt och försöka peppa mig själv att jobba på ändå. Tyvärr tar det ganska hårt på det mentala också när inte kroppen är med på noterna och jag klarade inte ens att göra en spurt trots att jag hade löpare både 10 och 30 meter framför mig – 100 meter innan mål. Inte direkt likt mig när jag är på 100%.

Troligtvis är det så att både jag och Martin Holmstrand kört ur all spänst på våra pass så det blir svårt att få till något bra på tävling. Martin kom förövrigt inte till start då han kände av sina benhinnor. (Han med) Kan vi ha gjort något fel? Man lär sig av sina misstag heter det och ungefär en månad framåt kommer jag ägna åt distansträning på mjukare underlag med fart högst en eller två ggr per v. Tror (hoppas) det blir bättre efter den perioden. Måste iaf göra något annat för så här kan man inte fortsätta. Ska ju se ut som man gör annat än joggar fram. Vill kunna ta i för fulla muggar. ”Mr Nilsson” Christian Nilsson (MAGAZINET) gjorde också tävlingscomeback på löpning och som tur var slog jag honom med dryga minuten, annars hade man väl fått fan för det också ;-). Han har inte tävlat på ett tag och gör det bra, han verkade lite trött efter målgång. Så vill jag också kunna ta ut mig…

Placeringen för mig blev nr 7, inget att ringa hem om. Banan var omgjord sedan tidigare år så att jämföra tider rätt av går inte. Ungefär 30 sek långsammare bana i år skulle jag tippa på.

Resultat

GLAD MIDSOMMAR GOTT FOLK