Blog Image

Här gäller det att få in startkortet i kartan och stifta fast, en minut har man på sig sedan är det start. Var några år sedan det var det här systemet. Numera är ju i stort sett allt elektroniskt. Sprang H 10 här, tror jag var nio år gammal. Tror nästan det var första tävlingen jag vann. Om jag vinner imorgon återstår dock att se, inte riktigt optimalt med en tävling imorgon men bara att mosa på.

Fm. Löpning 40 minuter med 8 stegringslopp för att få lite fart, vilade igår för att försöka hämta in lite träning och bara lite, lite träning idag för att känna på lite fart.

Det blev ”plötsligt” en tävling i Arvika. NIKE RUN CUP. Då måste man komma till start. Egentligen skulle tävlingen gå den 13 september, efter både Kils långa Trailrace och långa terräng-DM. Då hade jag räknat med en bra form men nu när dom ändrade datum så tätt inpå loppet och jag inte alls planerade in någon tävling så återstår det att se hur det står till med den formen. Slipper åtminstonde Pär Jacobsson som jag såg alldeles nyss i TV på Finnkampen, men det kan komma flera andra bra löpare från Karlstad. Dessutom är det säkert flera andra som vill fightas om segern. Christian Nilsson kommer troligtvis till start och han gör aldrig en dålig insats.

5 km är det som ska avverkas med start på Viksvallen 11.30 imorgon lördag. Banan går tydligen sedan ut på elljusspåret och tillbaka in på Viksvallen. Tror på en lagomt tuff och fin bana.

Direkt efter racet åker jag österut till kärleken och befinner mig alltså i STHLM några dagar. Hoppas på några fina löppass på xtrembanan i Ursvik.