<!–
WriteFlash('http://galleri.l-ogaverth.com/#4’);
//–>http://galleri.l-ogaverth.com/#4

Jag och Vild-Martin tyckte det var på tiden att få lite frisk luft i lungorna, så vi tog en liten månskenstur till de djupa skogarna i den yttre delen av kommunen. Vi funderade ett tag på att skippa tältet och sova under bar himmel men med så mkt moln som det ändå var var det säkrast att sätta upp tältet. Trots att i princip all ved var dyngsur så fick vi till en riktigt fin brasa som brann nästan hela natten. Det var så mysigt att sova ute så vi försov oss lite på morgonen och missade frukosten. Så det blev lite bråttom om Martin skulle hinna till sitt jobb. Martin är för övrigt – den springande butiksarbetaren som har sprungit ikapp två tjuvar denna sommaren. Att råna intersport i Arvika och försöka springa därifrån är nog det dummaste man kan göra som tjuv, i alla fall så länge Vild-Martin är i butiken..

Träningsmässigt har jag tagit det ganska lugnt efter DM, två dgr med 40 min jogg och ca 1h lätt löpning på kvällen. Ena kvällen i skogen med Jonne. Vi sprang bla bakvägen till Vassviken, ner mot skjutbanan och tillbaka genom skogen. Igår på kvällspasset blev jag alldeles yr och sprang rätt ner i diket. Sedan hade jag yrselkänslor flera ggr när jag reste mig hastigt upp. Satt i flera timmar hos min läkare idag och kollade upp allt, EKG, blodvärde, sänka, blodtryck osv. Sedan gjorde vi ett test och då yrade jag till som tusan och det troliga är att jag drabbas av godartad lägesyrsel .. Det har alltså med balansorganen att göra. Riktigt otäck känsla är det ialla fall. Usch! Jag som hatar åksjuka också. Fy! Jag uppmanades i alla fall att ta det lugnt under helgen och förhoppningsvis skulle det vara bättre till veckan.

Detta innebär tyvärr också att jag missar söndagens DM-stafett i orientering. Inte så smart att springa och plötsligt yra till och rasa i en sten med skallen före. Säkrast att låta bli. Får nöja mig med att hejja fram lagkamraterna. Var ruskigt sugen annars på att springa då jag tänkte tejpa upp fotleder stenhårt och sedan satsa för fulla spjäll och knäcka allt som kom i min väg på första-sträckan. Ja ja, får vänta ett år till då, trädstammarna klarar sig ett tag till. Hoppas kunna bli träningsbar så snabbt som möjligt i all fall. Maria dyker ju upp ikväll också, så tiden lär nog gå fort under helgen – brukar ju göra det när vi är tillsammans…

Video nedan: Lägerkoll, staring Vild-Martin med Fjällräven Akka..

<!–
WriteFlash('’);
//–>