Blog Image

Orienteringstävling. Gjorde en vild satsning i början, hade jag flyt så kanske jag kunde få kontakt med Janne Olm. (som givetvis vann) Han startade 2 min framför men jag gjorde missar hela tiden och vid 5:an la jag bort hur mycket tid som helst trots att jag flera ggr stod i stort sett uppepå kontrollen. Sen tröt motivationen, bommade ännu mer och blev till råga på allt yrselsjuk igen. Så jag var tvungen att försöka ta mig till mål. Vinglade tillbaka till mål genom skogen men försökte i alla fall köra lite fortare mellan sista och mål så jag inte var allt för långt efter Holmstrand i spurttid. Nu visade det sig dock att Martin inte fattat riktigt att han skulle målstämpla så han hade väl ingen vidare spurttid 😉 så jag skulle kanske joggat istället.

Totaltid 1.05h A2/A3 i 25 min resten A1 skulle jag tro

Martin imponerade med att ta sig runt den svåra A2 banan på en helt godkänd tid. Trodde jag aldrig han skulle klara, utan kompass och allt. Han visste ju inte hur man gjorde vid starten ens. Imponerande av en som aldrig egentligen lärt sig orientera. En naturbegåvning helt enkelt. Nu fick han nog mersmak.

Ikväll blir det ett styrkepass med Martin i Ultimate fighting Mathias´s egna hemgym. Får hoppas Mathias håller sig borta så han inte ser hur klena vi egentligen är. Han har säkert 200kg i lösa vikter så vi ska klara oss ett tag 😉