Blog ImageDags för orientering igen. Imorgon blir det Nattjakta. Program hittar du här. Ifjol stod följande att läsa efter första deltävlingen, då i Vittensten: Långa herrklassen över 6,3 km vanns med betryggande marginal av Lars-Olof Gävert Västvärmland, 2 minuter och 11 sekunder före Joakim Mellqvist och Martin Fågelberg ytterligare 1 sekund bakom” Blog ImageFår hoppas på en liknande start i år. Det är ruskigt kul med nattorientering och personligen vill jag så klart vinna men det är även kul om man springer vilse för det blir en ”rolig historia” av det efteråt.

Lite synd att jag inte hinner få min Garmin GPS till orienteringen imorgon. Kommer bli kul att analysera träningar och även se alla bommar som man gör på orientering. Det får man svart på vitt efteråt med en sådan. Den kommer hela tiden visa puls, fart, distans och tempo så att du hela tiden kan träna smartare och mer effektivt. All data sparas och kan enkelt analyseras, antingen direkt i enheten eller på PC med den medföljande programvaran. Har hört mycket gott om denna GPS så det ska bli kul att få stifta närmare bekantskap med den. Kanske kan lyfta träningen en dimension.
Blog ImageDagens träning blev fm. Löpträning A1 ca 1.20h i skogen och på grusväg. Efteråt lättare spänst – 30st x 5 vristhopp + lätta enbenshopp

kv. Lätt jogg 40 min

Form (1-10) 6 tyvärr lite känning av yrsel – vägen gungar lite när jag springer (ska det aldrig släppa?)