<!–
WriteFlash('http://galleri.l-ogaverth.com/#5’);
//–>http://galleri.l-ogaverth.com/#5Onsdag
fm. Jogg 30 minuter kv.

På kvällen blev det som sagt Nattorienteringscup i Brevik (runt 50 minuter A2) totalt 1.10h Sträcktider: Bana A Här XXX

Torsdag fm. Löpning A1 runt Sotarblixt och Djupdalsleden väldigt lugnt tempo ca 1.30 (Se bilder från turen ovan)

kv. Korta intervaller med jogg emellan. 10 x 200 + 10 x 100 meter + lite spänst med Orienterar-Björn, kul pass i mörkret på viksvallen. Kommunen kunde i alla fall sätta upp lampor som man kunde tända och släcka efter sig. Vi var inte ensamma i mörkret och körde.

Fredag fm. Löpning A1 ca 1.00h till Jössefors mm.

kv. Löpning i skogen med spikes A1 1.15h – lite sliten nu

Lördag fm. Löpning med Chrille Nilsson – upp till Blanka pannan med mera. Nilsson var sugen på 3h med jag lyckades avstyra det hela. Totalt 2.40h – sega ben, dags för vila. Chrille bjöd på mat för att maximera återhämtningen.

Men innan jag gick på den magiska söndagen och vilodagen var det dags för en lång jobbkväll ute i staden Arvika. Detta innebar att man skulle leva som alla andra Arvikabor fast utan deras våldsamma intag av diverse starka drycker. Jag och chefen var på The Roof och Tiki room. Var riktigt trevligt och vi hade kul. Blev bjuden på typ 5 efterfester så jag var faktiskt inte hemma förrän halv 5 eftersom jag fastnade i diskution med en grymt bilintresserad kille. Vi pratade om det mesta som fanns att få på två eller fyra hjul. Kul! Blir ett chip till CLK´n nu 😉

För övrigt kan man konstatera att den fantastiske, glade Haile Gebrselassie vann maratonloppet i Berlin på otroliga tiden 2.03.59. Inte helt så oväntat då jag tippade att han skulle nosa på sitt världsrekord från ifjol. Därmed slog han alltså sitt eget världsrekord, som han satte i Berlin förra året, med 27 sekunder.

-I dag är jag så så så glad. Allt var perfekt. Vädret var perfekt, tävlingen var perfekt, och publiken var perfekt var hans kommentarer efter loppet. Verkar vara en härlig person. Tänka att få träna en gång med den mannen, det skulle man kunna leva på resten av sitt liv. Skulle säkert höjja sig 3 snäpp bara på det passet 😉