Blog ImageDenna vecka blir visst hårdare än tänkt träningsmässigt. Tävling Nike Run Cup i Karlstad idag. Blev exakt 7750 meters tävlingslöpning. Kände ganska snabbt att det skulle bli ett tufft och jobbigt lopp då benen va riktigt sega. Kanske inte så konstigt efter den träning jag har gjort i veckan men det var planerat och ändå väntat.

Började alltså med dubbla pass måndag, ett intervall. Tisdag två pass hårdare – MTB pass som var tungt + Intervalllöpning. Onsdag – helt vild orientering i Norska Kongsvinger. Torsdag två lätta distanspass med det ena spänst i. Fredag ett tyngre spänst pass så det var väl inte konstigt att benen var lite trötta idag. Märktes också på pulsen då den inte kom upp högre än 177 trots att jag gav järnet. Medelpulsen blev 171. Snabbaste löpning i km tid 2.58. Medel 3.27. Banan gick upp och ner hela tiden så den var bitvis ganska jobbig, dock absolut inga mördarbackar. Henrik Örnstedt vann och Leif Sjöström tvåa, jag trea ca 40 sek efter HÖ och ca 20 efter Sjöström. Sen var det över en minut till nästa man. Det får jag ändå vara nöjd med då känslan var att jag stod still.

Direkt efter löpningen åkte jag ut till Fiskeviks IF för testmatch i fotboll. Dom har tjatat i flera år nu så jag fick väl ställa upp en gång då. 2 x 30 minuter på en inte fullstor plan. Va lite ovant att spela men efter ett tag kom man in i det mer och mer. Ganska kul va det trots att mitt lag förlorade matchen. Blev över 20 km löpning allt som allt idag med upp/nedv/ tävlingen och fotbollen. Gött!

Nu har jag bara en dag kvar med ett tufft pass innan jag tar två jättelugna dgr. Det är inte heller vilket pass som helst utan ”310” pass. Förhoppningsvis får jag med Mr Nilsson till backarna. Så kan vi springa hand i hand som på bilden ovan.. =)