<!–
WriteFlash('’);
//–>Fm.
Rullskidor (skate) runt Racken och Gunnarskog med Christian Nilsson och Martin Larsson. 2.31h. Distans ca 44 km. Stigning +354,7 / -332,4. Jag körde med lättrullade hjul så medelpulsen blev bara 99 och max var jag uppe i 133. Egentligen skulle jag inte tränat alls på morgonen så det var väl fint att komma upp tidigt. Kanonväder på morgonen. Snabbaste hastighet 40,9 km/h. Kul pass.

Em. Löpning lugn A1 (medelpuls 116) med Martin och Christian. Blev 59 min för mig. Ca 10,5 km. Körde ovanför Vassviken och ner över Högvalta. De andra körde en timme till. Jag skulle jobba och planen var att bara köra lite träning i helgen så det var bara att springa hem efter halva.

Sen var det jobb som gällde. Kanonjobb att kunna gå ut på disco och ha trevligt samtidigt. Tror inte folk tror på mig när jag säger att jag jobbar. Bra det. Blev många vatten o cola under kvällen (som alltid). Träffade Mia från Gunnarskog som numera bor i Schweiz. Tror inte vi setts på typ ”jävl… länge iaf”. Riktigt kul! Hon var hemma och hälsade på sin familj. Skjutsade hem henne till sin syster i Gunnarskog efter discot var slut. Fick massa thaimat där mitt i natten. Passade kanon det!

Fick meddelande på datorn imorse:

”Tack för skjutsen det var kul att prata lite. Hälsa Emil också från mig, han var jättekul!!!!
Hoppas att jag kanske får träffa pärlan Maria också nästa gång…
🙂 Vi hörs!”

Va snällt. I eftermiddag ska jag träna med Frykblom. Ett kortare pass. Va längesen vi körde något ihop, blir säkert kul.

Imorgon kommer världens sötaste Maria hem också och är hemma en hel vecka. Blir ruskigt kul. Ska hämta upp henne på tåget och sedan direkt på VVOK-träning. Maria är nog grymt sugen på nattcupen som går i Styckåsskogen (på onsdag kväll), blir säkert publikvänligt. Ni som vill se nattorienteringsaction bör gå dit..