<!–
WriteFlash('http://galleri.l-ogaverth.com/#9’);
//–>http://galleri.l-ogaverth.com/#9

Bilder från Gunnarskog i lördags då jag var ute på en liten utflykt..

Har i fyra dagar haft något strul med magen. Har haft ruskigt ont bara, så jag har nästan inte orkat gjort något alls. Definitivt inte tränat. Knasigt, kanske fått i mig något olämpligt. Dock kanske det var bra för foten jag knäckte till på senaste nattjakta fick vila några dagar. Det behövde den säkert.

Lugn helg. Fredagskvällen tillbringade jag i Karlstad med Emil på restaurang och sedan gick vi på senaste James Bond. Rätt cool film, dock är inte Bond som Bond var förr..

Igår blev det filmkväll med Frykblom.

Idag sprang jag och Frykblom en lättare tur på skogen i Gunnarskog. Sprang delar av Gunnarskogleden. Anders hade inte varit och sprungit däruppe tidigare fast han bott i Gunnarskog större delen av sitt liv och var lite imponerad av naturen och leden vi sprang. Tror tyvärr det är många som missat den fina leden. Blev ca 1.10h löpning på skogsstig.

Hoppas komma igång imorgon med full styrka i träningen.

Ikväll har jag ätit en ruskigt stark pizza för att skrämma ut det sista av magbakterierna tillsammans med min troligtvis största supporter Lasse-man. Lasse och jag brukar vara på dans ibland och några gånger per år så hör vi på musiken nedan. Oftast då i Säffle. Lasse är ett stort eller rättare sagt mkt stort fan av dansband.<!–
WriteFlash('’);
//–>