<!–
WriteFlash('http://galleri.l-ogaverth.com/#10’);
//–>http://galleri.l-ogaverth.com/#10På slutet har
det blivit en hel del träning. Tänkt att det skulle bli några rullskidpass också tillsammans med Nilsson men vi har varit tvungna att anpassa oss till vädret och kört löpning istället. Varit glashalt några kvällar. Blev dryga 9 mil från måndag till onsdag. Distans på mån, tis och ett späkande intervallpass med VVOK på onsdag kväll. Upplägget var backe utan syraskuld 5 x 3.40 min, 5 x 2 min och 5 x 40 sekunder med fullt påslag. Flera ville gå hem efter några intervalldrag men de flesta körde igenom passet med glada miner. Torsdag blev det 2 mil i skogen (se bilder ovan) + ett styrkepass på Atletklubben där Nilsson krossade mig i vissa övningar och HMF Falken fotbollsträning där jag var med o rörde lite lätt på mig. Idag 30 km fördelat på två löppass. Börjar bli lite trött i benen nu.

Imorgon intervaller med Nilsson igen och Rullskidor (K) på eftermiddagen är det tänkt. Om jag överlever. Söndag kör jag långpass i skogen med VVOK och sedan fotboll med Fiskeviks IF (inomhus). Blir kul! Enda passet jag längtar efter nu 😉

Tog upp båten idag. Den var helt full i is och vatten så det var på tiden. Fick hacka upp isen med en kofot. Den satt dessutom fast i marken så jag fick bryta loss den.

Blir kul att se världscuptävlingar i längdskidor från Gällivare imorgon lördag och på söndag. Extra kul att Martin tillslut fick köra på söndagen i stafetten. Hoppas han kan få till ett bra lopp. Tyvärr fick Anders Södergren lämna vo eftersom han är sjuk. Ganska illa ställt med han också. Hoppas han blir frisk den gode Södergren. När sådant händer så är idrotten långt ifrån det viktigaste…