Började lördagsmorgonen med att försova mig. Antagligen trött av veckans tidigare pass. När jag låg och drömde som bäst om min söta Maria knackade det på dörren vid 08.15. Där stod slavdrivarn Cristian Nilsson. Han var taggad till tusen för ett intervallpass löpning. Han hade order från högre ort och skrek skynda, skynda nu ska vi ut o plåga oss i skogen så det var bara att kasta i sig den lilla frukosten och hoppa in i hans silvergrå pärla. Vi körde bort till brukshundklubbens stuga vid Dottevik och började passet.

Hur många ska vi köra skriker Nilsson? 30 svarade jag. Vågade ju inte svara något annat än det vi hade gjort upp dagen innan fast egentligen var jag sugen på att dra ner på antalet intervaller. Sen bar det iväg till skogen. Vi ska utnyttja terrängen till max så att vi får mkt backar tyckte Chrille. Så det var väl bara att rätta in sig i ledet och köra. Första 20 intervallerna var man som en zombie men sista 10 var man med i matchen. Då flöt det på helt okej uppför backarna. Vi körde alltså 70/20 intervaller. 70 sek jobb och 20 sek vila. 10 i rad och sen längre vila, ca 2-3 minuter.

På eftermiddagen var det dags för Rullskidor (K), återigen med Nilsson. När jag började åka diagonal skriker han: -Staka , för helv..! Inte lätt det med armar som inte gick att räta ut ordentligt efter ett styrkepass som satt i kroppen rätt rejält. Där fick man för att jag va slavdrivare på onsdagsträningen i veckan. Nu fick jag slita..

På kvällen var det arbete och iväg på en dans på gruvan i Grums. Dansstället kallas alltså för gruvan. Där var det gott fika, blev väl 3-4 smörgåsar – 2 kladdkakor, några bullar och några drickor. Härligt att man kan trycka i sig i stort vad som helst utan att behöva växa i sidled 😉Blog ImageIdag, långpass med VVOK. Körde från Jössestugan, ner till Byn och en runda där förbi Mölnerud mm. Fint väder, ett kanonpass, se bild ovan. Karta nedan. Blev några timmars löpning totalt. Vi var några st så det var kul och gick lätt..Blog ImagePå kvällen blev det inomhusfotboll med Fiskeviks IF. 2h träning med mkt spel. Med ca 17 mils löpning, 23 km rullskidor och några styrkepass bakom sig den här veckan så kändes det som en lite ovan omställning att spela snabbt inomhusspel men med tanke på bakgrunden så får jag allt va nöjd med mitt spel. Tror ju inte så många skulle ha kommit på att träna ett fotbollspass på 2h efter den veckan överhuvudtaget. Fintade ner MålvaktsHasse på knä en gång men fick tyvärr inte till avslutet riktigt men lite sitter det allt i kroppen. Hasse ville se mig mer och jag måste erkänna att jag tycker det är ruskigt roligt..

Holmstrand var här idag också. Han levererade bla några nya löpskor. 3 par skor till priset av ett par så det är väl helt ok. Min favoritsko nyaste Nike Zoom Elite också så nu kan jag kasta två gamla modeller av den skon. Blir en jäkla röra när han kommer bara, se bild ovan. Han har halva lägenheten med sig liksom =)…