Blog ImageMed grymma blodvärden på över 160 g/l så är det bara att fortsätta att mosa på med träningen. Kommit in i ett härligt ”flow” just nu. Längesedan det kändes så här bra. Ska försöka hålla i mängden över helgen..

Tisdagen, lätt distans x2 ca 15 + 15 km

Onsdag fm. Lätt 10 km

Kv. VVOK träning. Intervaller A3/A3+, sk stege. På Viks elljusbana. 6 pers som skulle plåga sig. Blomgren knäckte sig själv efter första omgången. 1,2,3,3,2,1 min med hälften intervalltid vila x 2. Björn var slavdrivare och skötte det galant. Vi vände håll efter varje intervall vilket innebar att jag fick jobba för att vara först åt andra hållet hela tiden. Bra.

Torsdag. Lätt 10 km på morgonen + ett mkt lätt distanspass i skogen hos farsan på 10 km

Fredag. Fm. 18 km A1. Körde ut till Ottebol och tillbaka över Koppsäng till stan.

Kv. 13 km A1/A1+ Drog på lite efter hand då kroppen var lätt och fin. Normala distanspass håller jag en fart på 4.30-5.00 per/km vilket inte är särskilt fort men det sliter heller inte ut kroppen. Det skiljer sig lite åt hur folk tränar. Duktiga löpare som ex. Musen Mohamed kör också på ca 4.30 på de lättare passen. Raggarn (Sjöqvist) ligger väl snarare nästan aldrig över 4.00 på distanspassen. Ikväll blev det snarare 4.00 tempo och ner mot 3.40 tempo på slutet utan att gå över A1 puls för mig.