Blog ImageOnsdag fm. Intervall A3-, 45/15 x 20 i snöblaskoväder (igen). Ingen jättekvalite eftersom man halkar vid varje stegisättning. Körde ut mot Högvalta och tillbaka. Totalt 11,5 km, snabbaste fart 3.13 per/km

kv. VVOK träning. Intervaller A3 med lite A3+ i, ca 3.05 minuters drag x 10. Snabbaste intervallen blev sista på 2.50. Vi var totalt 7 st som var med och sprang. Kul! Körde en rundslinga på ca 850 meter i området kring Rackstadmuseét. Andreas hade hittat en fin sträckning, ungefär hälften nedför och andra hälften i uppförsbacke. (Ni kan se den på bilden ovan). Lite halkigt var det såklart men det är ju lika överallt just nu. Blev en stor uppsprungen fåra på en gräsmatta efter att vi var klara. Några hundar fick nästan sätta livet till. Snabbaste fart 2.27 per/km när jag startade 15 sekunder efter dom andra och skulle jaga ikapp täten. (Blev så het så det gick snabbare än jag tänkt mig och jag kan lova att jag stumnade något när uppförskörningen började). Total distans 13,37 km med ungefär 400 meters stigning. Ett mkt bra pass.

Idag torsdag har jag sprungit runt lite på Storkasbergets orienteringskarta. Skulle försöka köra lite lättare typ av orienteringsintervall men det blev att jag bara körde distans istället. Snön i skogen gjorde det lite lurigt att se var man satte fötterna och kroppen var sliten efter 4 intervallpass på 2 dgr så det passade nog bra att ta det lite lugnare. Dock gjorde jag någon bom ändå. Aj aj aj! Behöver träna mer på det där..

Imorgon blir det helvila. Ska bli skönt och det behövs nu om annat inte för motivationens skull.