Blog ImageÅrets skinklopp avgjordes vid Jössestugan. Här gäller det inte att vara snabbast utan i skinkloppet gäller det att gissa sin tid och sedan hamna så nära den tiden som möjligt. Priset är en julskinka och att agera banläggare året efter. En ruskigt kul och prestigefull tävling alltså ;-). Tänkte att löptiden påverkas förmodligen en hel del av underlaget eftersom det är snö i markerna och säkert skulle jag göra något litet misstag. Så blev det också och i terrängen var det snö som bromsade rätt rejält. Jag fastnade tom under ett isflak på väg över en våtmark, inte så ofta det händer. Kanske därför orientering oftast går på sommaren! Gissade på att jag skulle ha 19.00 minuter. 18.22 stoppade klockan på. Det var bra att jag hamnade under min utsatta tid och det räckte till en tredjeplats i skinkloppet. Anders Johansson hade länge ledningen då han hade endast 7 sek från sin utsatta tid på 23.00 men sedan kom Hanna Blomgren och drog till med en helt oslagbar tid. Hanna var 1 sekund!!! från sin utsatta tid på 49.15. Grymt säkert!

Resultat Skinkloppet (gissand tid) julskinkan

1.Hanna Blomgren VVOK Verklig tid: 49.14 Gissad tid: 49.15

2.Anders Johansson VVOK Verklig tid: 23.07 Gissad tid:23.00

3.L-O Gävert VVOK Verklig tid: 18.22. Gissad tid: 19.00

Resultat snabbaste löptid:

1. L-O Gävert VVOK 18.22

2. Andreas Blomgren VVOK 19.50

3. Björn Andresson VVOK 20.02