Blog ImageSedan den här veckan började har jag lagt ner mig ganska ok träningsmässigt, ska försöka hålla i mängden veckan ut. Det har tyvärr ofta varit tråkigt väder och mörkt men idag såg jag solen för första gången på mkt länge så dagens förmiddagspass kändes väldigt skönt. Förhoppningsvis kan det bli en skidtur på söndag, verkar som det ska bli kallare. Ifjol i slutet av december var det jättefint på Byamossarna. (Se bild ovan)

Mån fm. Löpning A1 runt bla Ottebol, ca 21,7 km

kv. VVOK träning, blev ca 8km löpning varav ca 5 km med en babyjogger!!?? Andreas hade med sin och Hannas son Malte som gillar att åka fort i sin joggingvagn och samtidigt lär sig att man ska röra på sig när man blir större ;-).. När vi skulle köra på lite så tog jag över ”dragjobbet” med Malte framför. På så sätt blev jag, Andreas o Björn ganska jämna i löpkapacitet. Va riktigt bra uppför då man fick jobba på ganska ordentligt. Var lite trött efteråt kan jag erkänna. Sedvanlig styrka efter med lite lätt fotboll. Totalt nästan 2h

Tis fm. Runt Koppsäng ca 11km i lugnt tempo (A1)

kv. A1 med Christian Nilsson. Vi körde bla runt Rackstad och Rackstadskroten, hade med oss pannlampor. Ca 16,7 km. Kanon att köra med Chrille igen, känns lättare att genomföra passen om man är två på dom och sen är det väl även så att det är inte vem som helst som man kan köra med när man ska upp lite i löpmängd heller. Chrille är väl en av de få som man kan köra med som fortfarande bor kvar i Arvika.

Onsdag fm. Koppsäng runt igen ca 11km lugn löpning.

kv. Löpning ca 10 km hemma hos Marias föräldrar i Skjutsbol med Maria, lugnt tempo med några stegringslopp. Vi sprang till Klässbol och tog några varv där och sedan tbx.

Tors fm. Egen orienteringsträning. Jag och Maria körde en kort sprintbetonad banan i Styckåsskogen. Vi gjorde som så att Maria körde närmaste vägen till varje kontroll och jag skulle passera en eller flera punkter på väg till kontrollerna och på så sätt skulle vi vara ungefär samtidigt till varje kontroll. Sedan väntar man där tills nästa kommer och så kör man nästa sträcka. Blev lite tävlingsstress på detta viset, va kul. Maria va riktigt negativ före passet då det regnade i december men när vi kom igång med banan tänker man inte direkt på vädret. Maria var så taggad på att slå mig på slutet att hon tom hoppade över sista kontrollen för att försöka vinna eftersom vi hade sätt upp att för varje kontrollpunkt man är inne i först får man 10 poäng medans först till målet ger 20 poäng. Således diskning på Maria, när jag senare kollade gps rutten på datorn efteråt visade det sig att jag var fram till fel sten på vägen till en kontroll och då blev ju även jag diskad.. Kul träning!

Kv. Löpning A1 ca 11km hemma hos Marias föräldrar. Denna gång ensam. Körde ungefär samma Klässbolsrunda som tidigare med lite stegringslopp.

Fredag fm. Löpning A1 ca 13 km, med medelpuls 122. Körde runt Avelsbol och Norra fjäll. Fin tur med fint väder. Härligt att se solen efter en månads mörker. Blog ImageVästvärmlands OK har nu ny hemsida här XXXBlog Image