Blog ImageBlev en resa till Byamossarna tillsammans med Christian och farsan idag då det var lite minusgrader. Skare var det alltså. Hade hoppats på att det skulle vara lite mer snö däruppe men regnet hade tagit styggt på snön. Fick sicksacka en hel del mellan tuvor o likn. men sedan hittade vi en väg som var riktigt bra som vi åkte några kilometer på utför innan vi vände. Där var det helt ok. Blev ca 1.15h åkning + 10 min jogg. Mest A1. Blog ImagePå filmerna nedan kan ni se när vi åker och forcerar vägen i backens brantaste del. Syns dock inte direkt på filmen hur brant det är. Lägg märke till Herr Nilssons mycket bättre flyt och teknik uppför backen än mig som slösar mycket mer på energin. Jaja, en riktig man särar inte på benen 😉 men riktigt kul att få göra skiddebut innan nyår..<!–
WriteFlash('’);
//–><!–
WriteFlash('’);
//–>Tidigare imorse blev det ett lugnt löppass (A1) med Nilsson från Agneteberg runt Ottebol. Ungefär 21 km. Efter passet hade Maria gjort mat så jag o Nilsson snabbt kunde vara redo för ett pass på skidor.

Imorgon blir det vila på förmiddagen. Sedan årets sista VVOK-måndagsträning..