Ibland blir jag lika kritisk till kommunen Arvika som min chef en sådan dag som idag. ”Den som inte engagerar sig i politik riskeras att styras av dårar”

Tillbaka i stan, varje gång man slår upp AN – Arvika Nyheter blir man sådär glad. Ska dom inte lägga ner skolidrotten så är det något annat dumt. Nu skall knarkivalen (förlåt, festivalen) ockupera fotbollsplanerna på Vik kunde jag läsa idag. Utan ens en diskussion med fotbollen så var detta tydligen redan bestämt. Helt klart går kultur före idrott och hälsa här i Arvika, finns mer drogkultur än idrottskultur i denna stad vilket bevisas gång efter annan. Verkar finnas sunda förebilder i kommunstyrelsen. De vet minsann hur viktigt det är med friskvård. NOT!

Kan bli intressant för fotbollspelarna att kana på den gröna mattan efter att festivalare har bott där. -Ojsan där satt det visst en gammal spruta rätt i handen, som krupit upp ur jorden efter ett par veckor! De lär ju sanera hela planerna om de ska bli träningsdugliga igen. Fy hur det ser ut efter dom där människorna efter de har lämnat campingområdet. Vi kunde inte träna på elljusbanan ifjol veckan efter festivalen kommer jag ihåg eftersom det stank så förbannat där.

Förresten får man inte kritisera festivalen i den här stan för då blir man bannlyst..smiley

Enormt intressant föreläsning jag var på igår kväll, om kost, kosttillskott och likn. Mycket av det som vi har disskuterat jag och min gode vän Thaiboxarn visade sig stämma rätt så bra.

Idrottsgalan var bra. Att värdera idrottsprestationer är dock aldrig lätt. Många som gör fruktansvärt grymma prestationer som aldrig ens kommer att hamna på en sådan gala. Årets prestation var dock ett världsrekord tycker jag och inte att hasa sig förbi en skadad Finska uppför en slalombacke. Kallas tid var en och en halv minut efter bästa åktid den gången men det såg ut som hon åkte som en raket eftersom Virpi stod i stort sett still. Kom också ihåg att konkurrensen i friidrott är så ofantligt mkt större. Sanna var en hundradel snabbare än Ludmila Engquists 18 år gamla rekordnotering, det ska nästan inte vara möjligt. Möjligt är dock också att det tidigare världsrekordet var ett sk. dopingrekord. Att Jerringpriset gick till Kalla förstår jag eftersom skidor är väldigt folkkärt i ett land som Sverige och det var givetvis jättebra gjort av henne….