En frivillig vilodag blir det idag. Lite massage av Henrik Nilsson´s behandling på Hagapraktiken också. Känns som det är behövligt, benen och skallen är lite trötta. Jobba, massa möten, träna och få tillräcklig med vila är inte helt lätt. Enda rörelseaktiviteten på jobbet ikväll då jag ska spela fotboll med lirarna i handikappsidrottsföreningen Falken. Det är himla kul att vara med på deras upptåg, riktigt sann idrottsglädje där minsann. Ett mål på träning och de springer ärevarv runt planen och jublar. Råkade av misstag göra mål en gång när jag var med i ena laget och spelade. Skulle passa men bollen gick rätt i mål istället. Alla i mitt lag kramade om mig och dessutom kom flera spelare i motståndarlaget och kramade om mig. Kul, sånt var jag aldrig med om när man spelade fotboll själv…

Känner mig inte så snabb just nu men vet att det finns förmodligen där någonstans. Skoglöpningen har dock nog aldrig varit bättre, känns som att jag håller rätt hög klass där just nu. Men vill man springa fort på fina banor och liknande behöver man få lite mera (lättare) piggare ben och tåla syran i hög hastighet. Märker att om jag tränar mkt i terräng (skogen) så är det tufft att springa fort på lättare underlag. (sprintorientetring, bana, landsväg mm) Men under uppbyggnadsperioden tror jag inte det spelar så stor roll men det märktes när jag var med IF Göta i tisdags och dunkade 1200-1000-800-600-400-200 i Våxnäshallen med 3 minuters vila rätt av. Efter ett par varv i hög fart var jag helt (uttröttad) slut i musklerna, på 1200 passerade jag iaf 1000 på 2,50 men sen skjönk farten för mig. Sören var riktigt pigg och mosade ner mig klart på alla utom sista 200 som jag sprang på 26. Sören som ska försvara bla sittt guld på 1500 på VISM alldeles om någon vecka verkar vara i riktigt fin form.

Imorgon blir det dock träning igen. Två bra skogsmullepass, ett på skidor uppe på Byamossarna och ett kortare löppass i skogsterräng.