Har haft en lugn vecka träningsmässigt. Inte gjort många knop utan det har blivit njutpass alltihop. Men sådana veckor kan va bra att få in så kroppen kommer tillbaka med ny energi. Under veckan blev det lite längdskidor uppe vid Byamossarna. Ett fantastiskt naturområde som visar sin bästa sida vintertid.

Ser ut som det kan bli ett riktigt positivt Gunnarskogsprojekt ändå efter många disskusioner med diverse personer. Pratat med både de mest positiva och de mest negativa personerna under veckan som gått. Var spännande att få uppleva de båda motsatsförhållandena på samma dag. Själv gillar jag positiv, det är då det skapas bra saker. Negativ energi skapar endast en massa problem…

Träningsdagbok

Måndag VVOK Träning, Runt Arvika mestadels asfalt. Löpning A1 8,60 km
Tisdag Våxnäshallen Löpning A3 6×600 + 5×200 Totalt: 1:15:56h
Onsdag Vila
Torsdag Byamossarna,Skidor Klassiskt A1 19,51km
Fredag Vila
Lördag Byamossarna: Skidor Klassiskt A1 24,99km
Söndag Fm. Prästängen Skogslöpning A1 8,57 km Kv. Runt Arvika Löpning A1+ 8,22 km + lättare maxstyrka ben 140kgx4x3 i knäböj i Thaiboxarns hemgym.