Blev en Did Not Finish på Kils OK`s nattskidorientering igår kvæll. Allt som kan gå fel gick fel. Farten på skidorna var dock ganska bra. Allt før bra før inte ens på halvfart førmådde jag navigera mig øverhuvudtaget. Om det inte går som man vill kan det vara bra att ha något att skylla på enligt idrottspsykologin. Helst då en person, ett andra jag. Det andra jaget kan man kalla vad som helst. Ex. -Bertil du åkte ju som en kratta! I mitt fall kallar jag mitt andra jag før Skogsmulle. Ett smeknamn jag fått från IF Gøtas långdistansløpare! -Så Skogsmulle din idiot varfør åkte du så jævla fel och hade ingen strategi i din orientering? Du va antagligen helt væck i kolan! Glømde du hjærnan hemma eller? GPS rutten går ju runt runt, du måste varit helt utan hjærnceller hela tævlingen!!

Så nu har besvikelsen lagt sig efter den tævlingen. Ibland blir det mindre lyckade insatser och det ær kanske då man lær sig mest.

Tyværr blev jag førkyld av fartvinden på kuppen så nu ær man helsnorig och kan inte træna. Men ute kan man va så som ni kan se på texten befinner jag mig i Norge. Ær uppe i Norska fjællen och ”går på tur”..

Stannar hær tills på søndag. Idag var det toppenfint på fjællet, tog några fina bilder som jag slænger upp på bloggen nær jag kommit åter till civilisationen i Svedala!