<!–
WriteFlash('’);
//–>Filmsnutt från dagens skidtur som jag gjorde på farsans dator. Glöm inte att trycka på HQ-knappen i spelaren när ni ser på filmen. Syns lite bättre då.

Va nog faktiskt den hittills finaste skarskidåkningsturen jag gjort på Byamossarna i morse. Solen som värmde skönt, stenhård skare och massor med snö. Kunde inte varit bättre. Snömängden varierade ungefär mellan 25-55 cm. Mätte med staven. Formen var ganska god och humöret på topp så det blev ett ordentligt åk på ett par timmar. Rekommenderar verkligen att ni tar er en tur dit om vädret är som idag. Kallt och klart på natten och sedan solsken på morgonen, då är det verkligen fin skidåkning som det bjuds på. Snön kommer nog ligga kvar ett bra tag till skulle jag tro. Herr Nilsson blir nog ruskigt sugen när han upptäcker hur fint det är nu..Ikväll ska det bombas lite maxstyrka på benen igen. Går upp till högst 170 kg i knäböjjjen skulle jag tro. Vill ju inte riskera en skada eftersom jag ska hälsa på hos Maria i STHLM på lördagen. Hon vill förmodligen ha mig dit hel och inte i ett paket..