Då var sista VVOK måndagsträningen gjord. I alla fall den som vi har bedrivit i Agnetebergskolans gympasal. Det har varit ett bra träningstillfälle. Lite löpning och sedan cirkelstyrka direkt efteråt. Sällan man gör något sådant själv. Ibland har vi också avslutat med en fotbollsmatch. Har varit riktigt roligt och givande, dock tycker jag det är konstigt att inte vi haft fler deltagare på måndagarna då det är ett tillfälle då alla kan vara med och träna, ung som gammal. Till och med lille Malte på 2 år har varit med. Han har suttit på min rygg när jag kört plankan så det har blivit extra jobbigt. Ett tränarämne måntro? Vi som varit där mest har i alla fall oftast haft ganska kul och det är väl det absolut viktigaste när man håller på med idrott och bor i Sverige.

Dessa måndagar lär återkomma nästa vinter och då med fler deltagare. Det ska jag se till på något sätt. Det tror vi ska gå.

Ikväll körde jag och löpartalangen Juhlén ett tapperingspass med order från högre ort. Vet inte om vi gjorde rätt men vi körde i alla fall 6 x 400 meters på en väg vi mätte upp med lång joggvila emellan. Gick i 2.55 fart ungefär. Ett enkelt pass som ska vara bra för löpteknik mm. Jaja, det var ju inte mkt att komma med till träningspass så men det blir säkert bra…

Såg grymt många Arvikabor som var ute och sprang. Vad händer liksom? Blir grymt glad av att se sånt..