Fin bild från Rödvattensberget Glaskogen. Gillar denna utsiktspunkt…

06.40 var det dags att stiga upp för att försöka fånga skaren på Byamossarna för mig, Maria och Löplabbet Martin. Tyvärr var det någon enstaka grad för varmt på natten så skaren höll bara på en del ställen så ibland gick vi rätt ner genom snön ända till vattnet som låg under (se bild nedan). Förutom att det var lite för dålig skare så var det ändå en toppentur då vi kunde åka omkring och njuta av en värmande sol. Blev lite färg i ansiktet på oss alla. Härligt. Eftersom det inte var så fin skidåkning som vi tänkt tog vi oss tillbaka till Bytorpet igen och var där några timmar, gjorde lite mat samt låg och solade oss. Oftast så smakar mat som godast utomhus men ”Wildlife Kyckling med ris och curry” är inget jag rekommenderar då den smakade riktigt illa och plastigt…Martin tog sig vatten över huvudet på skidturen. Brrr!! Kall fot..

Foten är forfarande stor och blå och det är ju mindre roligt men jag hoppas att det löser sig så småningom. Blev tydligen en rejäl smäll för ledbanden i fotleden i alla fall. Blir väl tejpning hela våren när man kommer igång igen kan jag tänka mig.

Återstår att se om det kan bli någon mer skartur på ”mossarna” innan all snö är borta. Hade hoppats på några minusgrader inatt men det verkar inte bli det något mer denna veckan.

Jag somnade, farlig och hemsk bild va? Maria finåker vid öppet vatten.