Utsikt från Tanderudshöjden, sjön ni ser ut över är Glafsfjorden…

Blev ett 310 pass idag. Mitt på dagen. Jobbade till 03.00 inatt. Pulsen slog 20 pulsslag högre än normalt efter nattens arbete så det verkar ta på kroppen att vara uppe sent. Det va fint väder och kanonfint i skogen. Var gött att springa i skogen igen i de långa fina stigningarna på 310-rundan. Foten fungerade inte speciellt bra i tre av fyra uppförsbackar men sen tyckte jag den började uppföra sig som den ska. Blev kanske väl tufft för den igår på racet och det tar antagligen fortfarande någon vecka innan den är helt 100% återställd verkar det som. Tråkig fot, men som tur är att kan jag nu åtminstonde träna som jag vill så närmaste 3 veckorna blir det nog ganska mkt träning är det planerat…

Några race som träning åker nog garanterat med också. Inget spikat än men tar det som dyker upp. Ska dunka på rätt hårt med styrketräning här en period också så man håller ihop framöver.

Riktiga orienteringsdebuten med upptejpade fotleder vet jag dock inte när den blir än. Kanske inte rent av förrän 6 juni. Sprint-DM. Klicka på länken nedan så ser ni hur det såg ut sist jag befann mig på 310.

310 i februari