<!–
WriteFlash('’);
//–>Fick order av självaste Atletklubbshövdingen Samson igår när jag stötte på honom på Konsum. ”Om foten ska bli bra vettu! Du bör nog vile ett par uker” Han har koll på mig och det är ju kul att någon som håller på med något helt annat än orientering och löpning etc har koll på en annans träning. Kul!
Ja, då är det väl bara att följa hövdingens råd då ;-)… Soffpotatis i två veckor.
Inte första gången han säger att man behöver vila. Visst, ibland kanske man behöver det men inte så ofta som han tror. Det är skillnad på styrketräning och konditionsträning i det avseendet. Där behöver muskeln få återhämtningen på ett helt annat sätt.

Foten blir bättre och bättre men vaden har blivit lite försvagad på högerbenet på grund av fotskadan och kommit lite efter känner jag. Henrik (Hagapraktiken) bjöd både på glass och knådning av vaden idag så då blir det nog snart bättre. Han kan ju det mesta om hur kroppen fungerar och han lär sig hela tiden saker så det känns tryggt att vara i hans händer. Man märker också hur kroppen ”tar åt sig” när han går igenom den. Gå dit om ni har problem med muskler, leder el likn, jag vill hävda att han är ganska unik i Arvika med sin kunskap. Förmodligen i hela Värmland.