Prisutdelning. Grymt bra arrangemang dessa tre solbergaelever fixat. MVG!!!

I lördags var det en lokal löpartävling på Arvikas gator. Ca 7,4 km stod det på GPS´n efter tävlingen. Ett mkt välordnat arrangemang av tre idrottsintresserade Solbergaelever som hade gjort detta som sitt avslutande specialarbete. Imponerad av mycket kring loppet som var riktigt proffsigt gjort som passade alla deltagare, oavsett nivå. Kul! MVG++ i betyg från mig. Lätt! Jämfört med en del andra race man har kört genom åren så var detta ordentligt genomtänkt och banan var ordentligt markerad. Dessutom krävdes många vägvakter i gatukorsningar osv. Så det gick åt mkt folk och dessa gjorde ett gediget arbete.

Formen var ganska bra, iaf till att börja med. HMF Falken Kristoffer drog upp 3 minuters tempo första 300 hundra och han hade innan lovat att vara min hare så det var bara att följa, så min första kilometer gick strax under 3 minuter per km. Höll sedan bra fart i ytterligare 2 kilometer innan vaden sa – nej, nu räcker det. Hade så gott som kramp efter 4 kilometer så tempot föll nog ner mot 3.25-3.30 per km sista delen av banan. Men eftersom jag säkert hade ett par minuter i försprång redan där så var det ingen fara att någon skulle hota Falkens förstaplats iaf. Vet faktiskt inte hur mkt tid det blev bakåt i mål.

Kul att få chansen att springa en tävling i Arvika, va längesen nu och med tanke på min missade Terräng-SM start var det helt klart plåster på såren att få deltaga i ett sådant här välordnat arrangemang. Va SM-klass på det också, iaf om man ser till det mesta runt omkring. Samtliga deltagare som ställer upp är de stora vinnarna en sådan här dag…
HMF Falken dominerade tävlingen med både flest deltagare och snabbast till mål..

Efter den fina tävlingen åkte jag och Maria direkt till Dalarna, närmare bestämt Borlänge där vi bla skulle vara med på 30-årskalas bland annat för Martin Larsson, Ölme, Ekholm och Fredda Östberg. Vi bodde hos Kajsa Richardsson och skidorienterarkungen Granath. Hade inte sett flera som jag träffade där uppe på riktigt länge så det var väldigt trevligt. Ett kanonkul kalas med mkt och god mat. Bra band (Herr Nilsson´s band) och rolig dans. Fick bla diskutera demontränaren Pitchlers träningsupplägg med Davva (Ekholm) och Helena Jonsson (hon som åkte hem världscupen i skidskytte i vinter). En galen man han Wolfgang ;-).. Pulsfiler ska skickas hit och dit.. Veckoprogramen är stenhårda och väl genomtänkta. Larsson och Thynell dominerade nog dansgolvet mest. Stark skidåkare. 140 kg i bänk. En riktig björn är han..
Dans på 30-års kalas. Maria dansar med bla Vasaloppskungen Thynell som va grym på dansgolvet

Var uppe till 04.00 så det sliter på kroppen känner jag även om inte jag tog något med alkohol i. Varit rätt så seg flera dagar nu. Inte van storkalas…