Har varit ganska slö senaste tiden när det gäller träningsbiten. Har haft någon typ av bristande motivation och känt mig allmänt nerkörd. Inte varit så lätt att träna i värmeböljan heller för den delen. MEN HAR ANTAGLIGEN TRÄNAT MER ÄN DUBBELT SÅ MKT SOM ARVIKA FOTBOLLS HERRLAG ÄNDÅ SENASTE VECKORNA men det säger egentligen ingenting och är långt ifrån den nivån jag vill hålla. Men ärligt talat har det inte varit någon vidare kvalité på det jag själv gjort senaste tiden heller.

Det är kanske då man behöver träningskompisar som mest. Även om det är individuella idrotter man numera håller på med så har man fantastisk nytta av dessa alla träningskompisar. Som tur är kommer Juhlèn och kör ett pass med mig ikväll. Maria hänger också med. Det är väldigt bra men saknar ett par till. Skulle finnas några riktigt ivriga, seriösa träningskompisar till som höll Henrik Örnstedt, Sören Persson, Martin Holmstrand eller Martin Larsson-klass på träningen. Eller för den delen Christian Nilsson som jag tränat många pass med tidigare år men som jag inte sett mkt av senaste tiden. Han var väldigt givande att träna med på alla sätt så jag hoppas vi får träna tillsammans igen. Är det någon som har en grym kapacitet så är det han. Tyvärr har han inte fått visa det på tävlingar sista åren vilket är väldigt synd. Ska ringa nån dag och tjata lite på han så kanske han hänger med.

Sören Persson tog för övrigt 3 Guld!!! på veteran-NM förra veckan. Alltså på Nordiska veteran mästerskapen i H40 klassen. Både på 1500, 800 och stafett. Han mötte löpare som hade klart bättre personbästa än honom själv men var helt respektlös och krossade dom i spurten som riktiga mästerskapslöpare gör. Riktigt imponerande och inspirerande.

Nej nu ska jag köra ett pass. Hoppas motivationen är på topp nu då…