Fick ett mail från Jonas i Kils OK efter mitt senaste inlägg, det stod bla:

”Om du behöver motivationshöjning rekommenderas en tur till Kil på tisdagar. Vi kör intervaller varje tisdag. Blandad ålder från 6år upp till dryga 50. Det är ingen som håller din klass (bäste gör ca 35 min milen) men det saknas inte glädje och motivation. Vi brukar köra uppvärmning följt av ca 20 min effektiv intervalltid t.ex. 4-3-2-1, backintervaller, 2 min osv, nedjogg och sedan lite lättare löpskolning och styrkeövningar. Vi var ca 20 pers som körde igår men nu blir det lite lugnare de närmsta tre veckorna innan vi kör hårdare igen efter femdagars. Håll utsikt på hemsidan www.kilsok.com för att kolla upp om vi kör en specifik tisdag. Det exakta upplägget är alltid hemligt till sista stund”

Trevligt att jag blev inbjuden till deras träning och fantastiskt kul att se att de är så många på deras träningar. I alla åldrar också, precis som det ska vara. Kul! Hoppas det passar någon gång senare i sommar så jag kan åka dit och träna med dom. Blev faktiskt mer inspirerad efter detta mail och såg fram emot onsdagens VVOK-träning.