Fina skyltar efter leden

Igår så sprang jag och Julen upp till Blanka pannan på kvällen. Sommarleden upp och vinterleden tbx. Var gårdagens andra träningspass så det blev lite slitigt på slutet. Var riktigt höstlikt i skogen. Blött och mörkt. Körde över Högvalta hem. Var nästan mörkt när vi kom tillbaka till Graninge. Julén på Blanka pannan

Ikväll körde jag tisdags-ol. Hade huvudet under armen så det blev många snurriga krokar efter banan. Tror både Maria och Elin klådde mig med några minuter. Det får jag säkert höra närmaste dagarna…

Karta tisdagsorienteringen

Jag kan inte låta bli att länka till den här filmsnutten med Samson. Kanske kommer en film om honom från Norge snart. Har väl gjorts någon film redan. Julén pratade om att han hade fått tag i en där Samson var med. Han har en jäkligt cool utstyrsel, sväljer rakblad och silar mygg, bär på en jävligt tung sten, springer, 4 man böjer ett järnrör över ryggen på honom mm. Han är så jävla skön person. När jag fråga han om det var bra att ligga på spikmatta så sa han: – Nej för fan, det är int bra för noe de. Gör jaevligt ont bare. Icke naturligt de, men springe som du gör det är naturligt om noe är!