Veckan som gått har varit en helt ok träningsvecka. Känns som formen är på uppgång igen efter att ha varit en bit under normal kapacitet. Har för mig att jag brukat ha en svacka på sommarn och sen vara på gång lite bättre till hösten igen. Verkar som det blir samma visa detta år.

Tisdagen blev det faktiskt basketträning för mig. Ett riktigt bra pass dessutom. Hade lovat Camilla i Arvika Basket att köra ett pass med dom. Var riktigt kul och de var överraskande ambitiösa. Riktigt duktiga på att löpa också. De hade kört på bra under hela sommaren och var väldigt motiverade så det var lätt att driva på dom. Där ligger nog faktiskt alla andra lagidrottare i Arvika kommun i lä rätt rejält skulle jag tro. Jag körde 30/30 sek x 5 x 5 med både dam och herrlaget vilket var en variant de inte testat tidigare men som jag trodde skulle passa basketspelare. De flesta verkade gilla intervallformen. Efter att jag var färdig med de olika lagen hade jag hållit på i nästan 3h så det blev ett fint distanspass.

Onsdag 5 x 1000 meter med Fryk, Julle, Gert, Jonne och Axel som körde sista, tiderna blev 2,58 – 3,01 – 3,08 – 3,12 – 3,01.

Tiderna blev ju lite ojämna. Hade lite svårt att motivera mig på intervallerna i mitten då jag ju fick borra själv i täten men gjorde så att jag körde ca ett varv bakom Frykblom och Julhén för att sedan trycka på sista varvet. Därför blev nog de tiderna lite långsammare. Alltså en lugn start på dragen. Sista intervallen gjorde stavhopparskidåkarmedeldistansar-Axel ett inhopp på intervallerna och skulle dra åt mig. Han drog bra i ett varv innan han stoppade upp lite och jag tyckte det gick långsamt. (Ett bra tecken?!) Han ville spurta lite sista hundra så jag tryckte max. Tyckte faktiskt jag försvann förvånadsvärt lätt från en som alldeles nyligen gjorde 2,04 på 800 och inte hade kört 4 intervalldrag innan…’Fredagen blev en kort backvariant vid Jössestugan med Frykblom, Julhén och Gert. Vi körde 30 sek x 10 med ”lång” 2 min vila för att få upp lite tryck i steget. Kände mig ganska stark. Hoppas känslan hänger i ett tag nu. Känns som sagt att det har börjat vända formmässigt nu och går åt ”rätt” håll. Verkar som fler är på gång också så det är kul nu..