Abborren fick simma tillbaka i Gunnerns mörka vatten för att växa till sig

I fredags var jag och Maria ute och fiskade lite i regnvädret. Maria fick en abborre när vi körde drag som vi släppte tillbaka så att han skulle växa till sig lite. Annars var det dåligt med napp. Det var ganska rejäl nederbörd när vi åkte ut så vi fick en fin chans att testa regnkläderna ordentligt. På eftermiddagen klarnade det dock upp och blev finare. Vi hade med oss lite frystorkat så vi kunde vara ute ett tag. Rastade vid ett av flertal vindskydd kring Gunnern.

Under helgen har det varit lugnt med träning. Vila fredag, med fisketur. Ett halvlugnt pass idag uppe hos farsan i Gunnarskog och ett riktigt fint, lugnt joggpass med Maria igår runt Silverleden i Värmskog.

Annars var det lite tuffare körning tidigare i veckan, måndag till och med torsdag då jag körde 7 st olika typer av intervallpass på dessa 4 dagar. Ca eff tid varje intervallpass var 20´ min enligt direktiv från framtida coachen. Formen gick upp och djupt ner dessa dagar men faktiskt så kändes det riktigt bra någon dag. Betydligt mkt lättare och bättre känsla än senaste två tävlingarna så det var ett framsteg. Hoppas på en stegrande form närmaste tiden. Julhén var med på kvällspassen och fick känna på en intervallperiod vilket är ganska utbrett hos skidåkare och orienterare men kanske inte hos löpare. Sista dagen körde vi backintervaller (2 minuter x 10) vid grusvägen som går upp på Gallberget nära Jössestugan. Riktigt fin intervallbacke.