Fina vyer från Gallberget över Racken under Sotarblixtturen med Jonne igår..

Har grym träningsvärk i baken idag. Körde en del spänst igår på förmiddagen med bla Borzovhopp. Tar styggt på baksida lår och rumpa. En riktig klassiker att köra tillsammans med knäböjningar med tunga vikter för att få en vältränad gluteus maximus. Inget jag kör direkt så då får man lite känning av det när man inte är van. På kvällen blev det Sotarblixtleden med Jonne. Riktigt fin kväll och Jonne börjar bli i bättre form nu efter sin dekadensperiod i soffan så det stod inte direkt stilla i backarna heller. 😉 Han är lätt tränad när han väl börjar röra på sig den mannen…

Idag blev det ett lugnt pass på ca 11 km på förmiddagen och ett kvällspass, 4×4 minuters intervallpass på elljusbanan vik, med Julle och O-ringen bossen Ekman. Gick inte så lätt. Hade 4.05 på första då vi körde ett helt varv på testloppsbanan (Testloppsbanan är 3 varv). När jag har gjort bra tider på testloppet har jag haft ca 3.50 vid varvning så rimligtvis borde man vara nere på de tiderna på ett varv nu. Hmm??!! Ska ta det piano nu i två dagar och endast röra på mig lite grann för att förhoppningsvis kunna genomföra Kilterrängens 25 hårda kilometer på ett bra sätt. Blir spännande att se hur kroppen känns på lördagsmorgonen. Får hoppas det är bättre drag i den då än det varit på senaste racen iaf för det har inte varit så trevligt. Det tror vi att det ska va…