Igår var det lång-DM i orientering och jag lärde mig hur man bommar ordentligt. Började med kontroll 1 och så höll det på hela banan men jag bestämde mig för att jag skulle runt. Bra träning iaf och det kändes som jag utvecklade orienteringsförmågan med typ 100%. Blev kloss sist av de som gick runt. Sista 2 kontrollerna väggade jag förmodligen beroende på gårdagens ”lång-tur”. Visste inte riktigt var jag var då men det visste jag väl ingen annanstans heller så det gjorde inte så mkt. Var på väg kontrakurs från sista till mål (fast det var snitslat). Andreas hade gjort en tuff och ganska svår bana men skogen var fin och jag trivdes bra där så jag hade inget emot att stanna ute på banan länge..

Blev ikappsprungen av Fredrik Nordström OK Älgen, och då gick det lite bättre ett tag, fick tillbaka lite gnista men sen gjorde vi båda bort oss totalt på 13 kontrollen. En erfarenhet rikare.

Karta

Sträcktider