Nästan man blev badsugen, blev ju inte så mkt badande denna sommar…

Min fot är fortfarande skrot men jag bestämde mig efter två lata dagar att imorse skulle jag köra någon träning. Träning som då inte belastade foten speciellt mycket. Sagt och gjort, packade orienteringsskor i ryggsäcken och cyklade MTB längsta vägen jag hittade till Byn, Gunnarskog. Tog ca 1h – lite mer än 23 km varav sista två kilometerna med ca 200 meter stigning upp norr om Ingersbyberget. Bytte kläder och satte på mig terrängskor och sprang sedan upp på Byamossarna där det var härligt rejält blött i myrarna. De svarta hålen som finns vill man inte springa ner i för då finns man inte mer. Annars var det riktigt fint och solen värmde stundtals skönt så jag var nästan sugen på att hoppa i.

Det blev totalt 2 h myrlöpning med en avstickare upp på Ingersbyberget också (se bild nedan). Foten gick det ganska bra med för det blir ingen direkt belastning på den i myren. Efter löpningen blev det en cykeltur tillbaka till Arvika men körde inte närmaste vägen såklart utan åkte över Sälboda och Brättne hem. Ca 1h MTB. Så det blev alltså totalt ett ca 4h A1-pass. Va ett tag sen jag hade den längden på ett pass och jag körde bara med vatten i tanken så jag blev lite seg sista milen.

Foten är dock tråkig, öm och inte funktionsduglig så det måste ha varit en rejäl smäll när jag sopade i den i en sten på orienteringen. Jäkligt ont när man trycker på en viss punkt på insidan och jag kan inte skjuta ifrån eller gå på tå. Hoppas det blir bättre framåt helgen. Imorgon blir det väl också ett lugnare alternativt pass dock inget långpass. Får se vad jag hittar på för något…

Samtliga bilder från turen i stort format