Gäller att hoppa undan när snötåget från norr mosar fram med full fart i skogen

Har varit en väldigt lugn helg. Har haft en förkylning som inte är riktigt bra än. Foten har dock äntligen blivit lite bättre men om man jämför vänster och höger fot så är det en bit kvar men det går framåt. Lika bra att ta både fot och förkylning på samma gång. Timing kallas det..

Helt stilla har man väl inte suttit iof. Hade med min nya träningskompis på en rejäl skogspromenad. Blev över en mil och vi var ute i 4 timmar. Var en riktigt fin höstdag så det var trevligt i skogen. Riktigt mkt energi i Tsappo. Han kommer att mosa på bra i terrängen när han blir större. Han är för övrigt redan ganska stor fast han bara är ett halvår. Väldigt stor tycker en del. Jämför med brorsans jämthund ovan. Grymt lugn och snäll är han också men har massor av energi som behöver ut annars river han allt som finns. Ungefär som L-O. Märks att det är mkt varg i rasen. Enorma tassar. Kommer att lura många nötter att det är vargspår till vinter.

Förövrigt har jag idag köpt en ny bil. Eller en till bil rättare sagt för jag har den andra kvar än så länge. Vill ni köpa den så kolla annonsen här. Om inte så behåller jag den ett tag till, jag har ändå kostat på den ett antal tusen sista tiden. Känns ju lite onödigt med två bilar just nu men det kanske är bra nån gång.

Nya bilen är en riktig L-O-bil. Bara att blåsa rakt ut i skogen. Se video nedan. Passar perfekt. Min är dock en 2003:a. Den i filmen är en 97:a. Kommer nog bli användbar i vinter. Med ett par snökedjor i bagagen så är den ostoppbar…<!–
WriteFlash('’);
//–>