Missade nattorienteringscupen igår. Var förkyld och foten är inte helt bra ännu så det var ett lätt beslut att avstå. Såg att det inte var några fd norska världsmästare med så Andreas tog hem andra raka segern. Nu har han skaffat sig en del poäng i cupen men det kan han behöva för nu börjar både fot och förkylning bli bättre.

När det gäller nattorientering och pannlampor för flertalet användningsområden så var jag och Andreas ute och snabbtestade Silva Alpha mot Lupine Tesla för några veckor sen. Tänker inte avslöja resultatet här men kan väl säga att det var väldigt jämt mellan de båda. När det gäller Silva lampan så ska jag hjälpa dom att utveckla nästa pannlampa så den blir garanterat ännu bättre än den som finns ute i handeln nu. Kul att försöka hjälpa ”sitt” inhemska märke mot flera utländska konkurrenter som håller hög kvalité och har bra ljus. En utmaning. <!–
WriteFlash('’);
//–>