Chefen gillar brorsans maskin och studerar minsta detalj…

Äntligen kan jag köra igång med lite träning igen efter en 3 veckor med total nedbrytning av kroppen. Igår var jag och Ekman ute på en lättare runda och idag blir det två lättare pass. Imorgon nattorienteringscup vid Jössestugan där jag hoppas att gå runt på ett bra sätt. Foten är inte riktigt bra än men det går och den blir bättre och bättre för varje dag så det ser ljust ut. Går åt mkt bensin när terminator går fram som x-2000 och mosar genom skogen…

Under helgen passade jag på att mosa ner kroppen totalt för att ha en så låg nivå som möjligt att bygga upp den ifrån. Började som sagt fredagen med ett arbetspass i skogen med Terminator-brorsan och sedan blev det lite party på kvällen. Jag var väl i säng vid 04 kanske. Sen upp 10 och sålde lotter på Mârten åt handikappidrottsföreningen Falken. Det gick bra. Hem ett tag och sedan jobb med chefen klockan 18 som var sugen på att gå ut. Han ville vara kvar tills det stängde så jag var väl i säng 04 för andra natten i rad. Falkarna i vitt var spelsugna och Lasse med nr 4 var som bäst när han var arg för då sprang han dubbelt så fort…

Sen på söndagen efter ca 2,5h sömn så studsade jag upp klockan 07.00 för att bli med Falken som ledare/ledsagare på Värmlandsserien i fotboll som gick i Karlstad. Det var kul och gick bra även om flera av de andra lagen var ruskigt bra. Vi fick i alla fall en oavgjord match och Lasse hade mosarblicken riktad mot nr 20 i motståndarlaget. Det lilla priset man fick efter en sådan tillställning kanske är det allra finaste pris man kan få. Mer värt än alla andra pris man fått genom åren då det betyder så oerhört mkt för många att överhuvudtaget kunna vara med. Utan oss ledare skulle många aldrig få chansen att spela organiserad fotboll så den insatsen man gör är guld värd. Direkt när jag var klar med allt runt Falken vid ca 17.00 åkte jag på ettårskalas hos Målvakts-Hasses lille grabb och min gudson Axel. Var trevligt. Axel gillade sin nya bil med riktiga däck…