Tillbaka i de gamla vanliga rutinerna igen. Fotskadan känns nästan ingenting alls längre så den är så gott som hel. Ruskigt bra. Igår blev det lite träning med Martin Holmstrand här i Arvika. Kändes fint. Ett lagomt pass. Vi körde lätta 200 meters x 15 + uppv 3km och nerjogg 3 km. Känns att det drar mot vinter då man fått använda mössor och vantar när man varit ute och tränat. Har varit ett par minusgrader på morgonen nu i flera dagar så jag passade på att sätta på vinterdäcken på bilen. Eller på en av bilarna rättare sagt… Hoppas på lika fina turer som denna i Norge i vinter…

Ser fram emot första snön. Ser ju att det har snöat en del på andra håll i Sverige. Hoppas på en riktigt fin vinter utan slask och tö men det är väl för mkt begärt men hoppas kan man ju alltid.

Nu på måndag börjar VVOK´s måndagsträning på gamla Agnetebergskolan. 17-19 har vi träningstid. Eller själva hallen har vi mellan 18-19 för cirkelstyrketräning och klockan 17 är det löpning för de som vill. Riktigt bra träningstillfälle som jag tycker ni ska komma på om ni har möjlighet. Cirkelstyrkan är helt optimal för samtliga i klubben då man kan vara med på detta gammal som ung. Tror yngsta deltagaren ifjol var runt 2 år. Han var utmärkt som extra vikt på ryggen vid övningan plankan. Ska se om jag inte kan lura med Roger på måndagarna. Han kanske blir lagom att ha på ryggen i år eftersom man måste öka belastningen för varje år…