Igår blev det återigen lite krokar på nattorienteringen. Kan tydligen inte hålla kursen i styr hur jag än försöker. En del av de andra var också ute och snurrade för den delen och jag måste säga att det var ett mkt svårt område som första fjärilskontrollen låg i. Det hade varit krångligt på dagen men nu på natten var det riktigt bökigt. En massa berg och stenar att trampa på som bromsade ner farten kraftigt dessutom. Missade ca 13 minuter på 6:an, det var kvällens största miss. Mellanbanan med bla Maria som hade ett par kilometer kortare än oss på långa kom i mål långt efter mig eftersom dom missade i detta området och då ska man ändå ha i åtanke att jag missade omkring 20 minuter. Riktig skadeterräng var det också i området så man fick se upp var man satte ner foten.

Hade lånat en gammal pannlampa av Jörgen igår eftersom min sponsorlampa slutade fungera och det funka men vilken skillnad det är på lite mer moderna lampor alltså. Det kände man nu när man använde en gammal igen. Det lyser betydligt bättre och framförallt med ett vitare ljus i de nya ledlamporna.

Trots alla missar var jag ändå väldigt positiv igår. Var på grymt gott humör och det är ju alltid bra. Så det ska va. Arrangemangsstaben fungerade klockrent, det bjöds på korv och bilen höll ihop och allt var frid och fröjd. Eller min bil är fortfarande på verkstad men farsans gamla Golf funka bra. Även om jag var tveksam när vi åkte hem då det lät som vi hade en grävling i baksätet. Kanske hade vi det också men jag såg den inte.

Karta med GPS-rutt