Tyvärr måste jag stå över Lången imorgon. Knät sätter stopp. I samråd med Henrik på Hagapraktiken kom vi fram till att det var rätt beslut att ta i detta läget. Bättre att missa en tävling än att förstöra ett halvår. Man börjar nog bli rutinerad ;-). Känns lite tråkigt när jag hade sett fram emot denna tävling relativt mkt och det var DM-status i H21. Missade också denna tävling ifjol så jag hoppas det blir tredje gången gillt nästa säsong då…

Nu är målsättningen istället att fixa knät så snabbt som möjligt. Ska jogga lite lätt så det blir blodgenomströmning i området så ska det nog släppa på hoppas jag.

Förra veckan var jag, Maria, Elin, Jörgen och Sebastian och provlöpte på nya kartan i Gunnarskog. Gillar terrängen och kartan skarp måste jag säga. Nedan kan ni se ett kartprov från området.Kartprov från tävlingskartan till Elitserien i Gunnarskog maj 2010