Igår körde vi delar av Gunnarskogsleden på VVOK-långpasset, 24,37 km fick jag ihop på min GPS. Vi var ett gäng med Maria, jag, Sebbe, Andreas, Lindmarkarn, Oskar, Fogelbergarn och norsk-Eivind som åkt ända från Norge för att uppleva Gunnarskogsnaturen. Det var en regnig och ganska kall tur. Riktigt fint novemberväder. Snön låg kvar i skogen och gjorde att iaf jag halkade omkring rätt så mkt utan dubbskor.Under Rövarstenen, ett jättekasst, enda stället där vi slapp regnet

Efter ca 11 km´s upp och ner löpning på smala stigar ville Sebbe och Maria gena hemmåt. Nackdelen var att det var 8 km närmaste vägen därifrån men det var bara för dom att köra. Runt 20 kilometer var det en del andra som blev lite slitna och en fick vi hämta upp med bil då benen inte var löpbara längre.

En fin tur var det, trevligt att springa i skogen och det var kul att så många trotsade regnet. Dimma och regn