Häftig löparbild från söndagens pass i skogen med VVOK

Denna helg har varit omväxlande träningsmässigt. Drog 2 pass på fredag sen kom militärmannen hit och vi var ute och käka pizza. Efter pizzakalaset drog militär-mannen vidare och jag hängde med MMA-mannen och biff MMA-mannen ut på stan under kvällen. Va kul att vara ute lite och träffa lite folk. En dansk höll låda hela kvällen så underhållningen var det inget problem med. Något som var väldigt speciellt var att en god vän berättade att han tyckte väldigt bra om mig och jag hade gett honom så mycket positivt i livet så att han skulle kunna offra sitt liv för att rädda mig om något händer och för att jag skulle få leva. Det var nog det finaste någon har sagt till mig, någonsin, för jag vet att han menade det. Kändes väldigt ärofyllt att någon sa så, nog inte så många som får höra det. Den här personen som sa detta har gett mig oerhört mycket också, och har bla lärt mig att allt är inte bara svart eller vitt här i livet, utan att det finns flera perspektiv på det mesta. En av de finaste människor jag träffat.

Lördagspasset körde jag i skogen. Uppe hos farsan i Sälboda. Fint solväder så det var ett gott pass. Nästan direkt efter träningen hängde jag med och tränade fotboll med FIF. Det va kul. Helt ok för att inte spelat på väldigt länge men timingen var klart eftersatt kände jag. Deras nye tränare Micke Nordström som jag spelade mittfält tillsammans med för en del år sen tyckte det va kul att jag va med och han såg gärna att jag kom fler ggr. Vi får se hur det blir med det men helt klart så kan det ge träningseffekter som folk inte trodde. Fick lite träningsvärk, men bara lite!

Idag söndag, var vi i Andreas Blomgrens hemmamarker och tränade med VVOK. Regnade och så men det var fint ändå. Ett ställe som jag ska besöka igen var Dammtjärn, där det var en rejäl klippvägg och häftig terräng. Ska ta med Jonne dit. Tror han kommer gilla berget. Efter att passet var klart bjöd Blomgrens på fika. Helt optimalt. Varm glögg, pepparkakor, julmust och bullar kändes toppen efter ett blött löppass i skogsterrängen.

Lördagen bjöd på strålande solsken i Gunnarskogs skogarna medan söndagen mest bestod av regn, dimma och blöta stigar, men fint va det uppe vid Dammtjärn.Mamma och pappa Blomgren bjöd på glögg och bullkalas efter ett blött skogspass