<!–
WriteFlash('’);
//–>Tillbaka i stan igen. Tog en lätt runda med pannlampan. Kändes fint. Hälsade på hos Tsappo, han verkade också ha spring i benen så jag tar med han på en löptur snart. Han svalde nästan hela armen på mig. Imorgon börjar jag träna hårdare. I bussen hem läste jag 147 sidor på 2h ur Liam Norbergs bok: ”Insidan”. Intressant bok om en speciell kille. Elitidrottaren som tränade stenhårt och senare blev rånare och våldsman. Liam har bla varit svensk och nordisk mästare i taekwondo och tränade tillsammans med den mer kände Paolo Roberto. Dessa två ingick också i den beryktade örnligan där den gemensamma nämnaren var taekwondoklubben där de båda tränade. Liam gjorde tillsammans med några andra ”930 miljonerskuppen” 1990, det största värdetransportsrånet i landets historia. 3 år senare häktades han på flygplatsen på väg till Brasilien. Boken handlar till stor del om hans liv. Han har en del perspektiv på saker och ting. Liam Norberg är kanske mest känd från kultfilmen ”sökarna”. Ovan kan ni se en video från inspelningen av uppföljaren.

Nästa inlägg som kommer imorgon kommer bli ett av de grisigare i Sälbodas historia och handlar till stor del om svinen på Sälboda gård som alla har en chans att överleva enligt AN reportaget från gården. Överleva? Är väl ingen gris på Sälboda gård som planerar att överleva direkt, då måste iaf jag ha missat något!!??