Idag blev det en resa till bla höjderna norr om Ängen. Jämthunden Emblas spår var 3 ggr så små som varghanens spår, vilka ni kan se på bilden ovanför. Hon nosade och funderade intresserat på dessa stora spår från sin anfader. Uppskattningsvis är det en hane på runt 50 kg som spatserat här. Tillsammans har han haft frugan (honan) och antagligen en årsunge. Tre olika vargar var det iaf som kommit härförbi. Dessa vargar tillhör med allra största sannolikhet Gräsmarksreviret. Undrar hur länge denna lilla familj klarar sig från dödens kulor som kommer att vina över deras huvud ganska snart. Illa ute lär dom vara för lång tid framöver iaf. Jagad och förföljd överallt utan möjlighet till permanent uppehållstillstånd ens i sitt eget land.Vargen kan inte lämnas ensam med geten och geten kan inte lämnas ensam med kålhuvudet.Ulvsjön, Ulven, Ulvberget, Ned Ulvsjötorp, Öv Ulvsjön. Alla namn som indikerar att här har tidigare varit varg eller ulv som man sa förr i världen. Passar bra då att i våra dagar dessa platser också besöks av varg emellanåt. Områden med skog och höjder där vargen trivs. Här tog vi lite matpaus och kokade upp lite pasta. Isen höll faktiskt.