Idag var det skinklopp med VVOK. Andreas och Hanna hade gjort banorna då Hanna var närmast sin gissade tid ifjol. Missade min tid med ett par minuter och missade en stämpling då jag tog fel på kontrollskärmar då det satt två skärmar 30 meter ifrån varandra vid 7:an. Snurrade runt kontrollen och funderade var stämplingsenheten var men tänkte att någon tagit den med sig och sprang vidare. Så jag blev diskad. Aj aj! Men det kanske var lika bra då priset för den som är närmast med sin gissade tid kontra sin faktiska måltid vinner en skinka. Tveksamt om den var från en glad gris. Någon nämnde Sälboda gård. Hmm…

Karta med GPS-rutt

Igår körde jag, Christian och vargarvtagaren Tsappo ett skogspass med pannlampor i terrängen i Gunnarskog. Rakt ut i skogen. Blev lite vilsen på ett ställe ovanför Tobol men gick efter blinkandet från Blåbärskullen så vi hittade rätt. Christian var stark för att inte ha tränat på ett tag. Men en gång slitvarg alltid slitvarg. Det finns i blodet. Tsappo blev mörare och mörare efter att ha rusat första milen och på slutet hängde tungan i marken.

Efteråt bjöd Chrille på sina specialpannkakor som var grymt goda. Greven kom på besök till Chrille och förgyllde tillvaron. Sen såg vi på film i Chrilles egna biosalong. Riktigt imponerande bild och ljud, ingen ide att gå på bio när man har den utrustningen hemma.